twitter
@maxxresult
telefoon
(013) 850 94 70
Wie en waarom

Wie

Als MaxxResult zetten wij onze ervaring op gebied van Managed Print Services en document processen in om er voor u het maxximale uit te halen. Dat doen wij niet met lijvige documenten en ingewikkelde verhalen. Wij zijn pragmatisch en resultaatgericht. Wij mikken op het overtreffen van de gestelde doelen.

Wij zijn Ralph Hermans en Dimitrie Peijen. Samen hebben we ruim 23 jaar ervaring op het gebied van documentmanagement, in bijzonder in het optimaliseren van printpopulaties en realiseren van besparingen in de afdrukkosten (Managed Print Services). Hierin hebben wij uitgebreide expertise in de sectoren zorg en onderwijs, maar wij werkten ook voor overheden en commerciƫle organisaties.

Waarom

Al jarenlang is het optimaliseren van afdrukomgevingen en document processen dagelijks kost voor ons. Onze ervaring en routine bieden garantie voor een beter resultaat dan wanneer u het zelf zou doen. En met een kortere doorlooptijd, zodat uw besparingen snel een feit zijn.

Wij kennen de print- en documentmanagementbranche door en door. Met die kennis realiseren wij tijdens uw inkooptraject de beste oplossing en de scherpste voorwaarden voor uw contract.

Maak een afspraak met ons en haal maxximaal resultaat uit uw afdrukomgeving.