twitter
@maxxresult
telefoon
(013) 850 94 70
Referenties

ROC West-Brabant

ROC West-Brabant is sterk in goed en aantrekkelijk VMBO/ MBO-onderwijs en Educatie in West-Brabant. Het ROC telt 28.000 studenten, ruim 3.000 personeelsleden en verzorgt het onderwijs op meer dan 50 locaties.

ROC West-Brabant heeft MaxxResult gevraagd haar Europese aanbesteding te verzorgen voor afdrukapparatuur en aanverwante dienstverlening. Vanuit een grondige inventarisatie en beleidsgesprekken zijn de doelstellingen voor een nieuwe contractsituatie gedefinieerd. Flexibiliteit in groei/krimp in apparatuur en volume, lagere kosten die ook gedurende het contract verlaagd worden, optimalisatie van de verschillende repro-afdelingen, duurzame printomgeving waren belangrijke speerpunten.

MaxxResult heeft haar expertise gebruikt om middels een zeer soepele en transparante aanbestedingsprocedure te komen tot het realiseren van alle doelstellingen.
Resultaat voor ROC West-Brabant: Een volledig flexibel en toekomstbestendig contract. Integratie van print-follow me oplossing, betaald printen voor leerlingen en optimale dienstverleningsvoorwaarden. Dit alles met ruim 60% besparing op directe kosten!
“Dit overstijgt al onze verwachtingen! Dit resultaat is dus mogelijk als je een gespecialiseerde organisatie inhuurt die echt alles weet van de markt”