twitter
@maxxresult
telefoon
(013) 850 94 70
Referenties
SKVOB e.o.

SKVOB e.o.

Europese aanbesteding printers en multifunctionals. 58% besparing op directe kosten en een significante verbetering van voorwaarden.

Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

Het MSA wenste voor haar drukwerk van aparte leveranciers per vestiging naar één centrale leverancier te gaan, die meedenkt in afstemmen van noodzakelijke behoeften en die een deel van het voorraadbeheer uit handen neemt.

Academisch Ziekenhuis Maastricht

Academisch Ziekenhuis Maastricht

Nieuwe visie ontwikkelen voor de afdeling grafische dienst.

Haga Ziekenhuis

Haga Ziekenhuis

MaxxResult heeft een analyse op het huidige contract van onze multifunctionals uitgevoerd en de condities middels een benchmark getoetst. Daarnaast advies en direct toepasbare tips gegeven over mogelijke vervolgstappen om tot verbetering te komen.

Sint Franciscus Gasthuis

Sint Franciscus Gasthuis

Een paar stappen terugzetten om maximale resultaten te bereiken...

Printers teruggebracht van 570 naar 230 stuks, introduceren van het follow-me concept, een flexibel contract, uitgebreide beheertools, heldere SLA, een zorgeloze implementatie en letterlijk tonnen besparing aan directe kosten.

ROC West-Brabant

ROC West-Brabant

“Dit overstijgt al onze verwachtingen! Dit resultaat is dus mogelijk als je een gespecialiseerde organisatie inhuurt die echt alles weet van de markt”

Zorgcombinatie Noorderboog

Zorgcombinatie Noorderboog

"MaxxResult heeft het traject in recordtempo doorlopen en een resultaat opgeleverd waar we slechts van durfden dromen".

Mosae Zorggroep

Mosae Zorggroep

"MaxxResult heeft de input geleverd waarmee het inkoopproces kon worden opgestart"

In een aantal dagen tijd zijn alle locaties fysiek geïnventariseerd, wensen en eisen in kaart gebracht en is er uitgebreid met sleutelpersonen binnen Mosae gesproken om tot een adrukbeleid te komen.

Smeets Adviesgroep

Smeets Adviesgroep

Op regelmatige basis wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise die MaxxResult heeft op het vlak van printcontracten en -omgevingen. Benchmarks en inventarisaties worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd en waar nodig trekken we samen op bij opdrachtgevers.

Zorgservice XL

Zorgservice XL

Met behulp van haar ervaring, kennis en expertise heeft MaxxResult ondersteund tijdens het controleren van opgestelde contractdocumenten, het uitvoeren van benchmarks op huidige contracten en advies uitgebracht over de aanpak van printing projecten.